Een 22-jarige Bruggeling pleegde eind juni een diefstal van een fiets, en ging eind juli met een tweede fiets aan de haal met een waarde van 1.800 euro. Die stond nochtans in de ondergrondse fietsenstalling op de Markt geparkeerd. De jongeman bleek bij nader onderzoek mogelijk ook in aanmerking te komen voor andere fietsdiefstallen. Hij werd gisteren gearresteerd.

De dief werd voor de onderzoeksrechter geleid, die hem onder voorwaarden in vrijheid heeft gesteld. Er werd hem zodoende een laatste kans geboden. Bij een volgend feit dreigt hij aangehouden te worden.

Een 22-jarige Bruggeling pleegde eind juni een diefstal van een fiets, en ging eind juli met een tweede fiets aan de haal met een waarde van 1.800 euro. Die stond nochtans in de ondergrondse fietsenstalling op de Markt geparkeerd. De jongeman bleek bij nader onderzoek mogelijk ook in aanmerking te komen voor andere fietsdiefstallen. Hij werd gisteren gearresteerd.De dief werd voor de onderzoeksrechter geleid, die hem onder voorwaarden in vrijheid heeft gesteld. Er werd hem zodoende een laatste kans geboden. Bij een volgend feit dreigt hij aangehouden te worden.