"Ik adviseer dat alvast aan mijn cliënt. Ik heb hem gezegd dat ik met veel plezier voor hem verder de verdediging zal voeren die hij verdient. Ik heb een uitstekend gemotiveerd vonnis gehoord, maar ik ben het er niet mee eens. André is geschrokken van de strenge straf. We hadden gehoopt dat de lijdensweg hier zou stoppen, maar ik moet de strijd voortzetten."

Na een kort onderhoud met meester Platteau verlieten Peter Gyselbrecht en Monique Van Poucke in alle stilte de rechtszaal. Vriendelijk maar kordaat wuifden ze alle vragen van journalisten weg.

"Ik adviseer dat alvast aan mijn cliënt. Ik heb hem gezegd dat ik met veel plezier voor hem verder de verdediging zal voeren die hij verdient. Ik heb een uitstekend gemotiveerd vonnis gehoord, maar ik ben het er niet mee eens. André is geschrokken van de strenge straf. We hadden gehoopt dat de lijdensweg hier zou stoppen, maar ik moet de strijd voortzetten."Na een kort onderhoud met meester Platteau verlieten Peter Gyselbrecht en Monique Van Poucke in alle stilte de rechtszaal. Vriendelijk maar kordaat wuifden ze alle vragen van journalisten weg.