Jarenlang vond de politie geen enkel aanknopingspunt van twee inbraken in Kortrijk. Bij één inbraak was wel de handschoen van de dader gevonden. Bij de andere inbraak verwondde de dader zich waardoor er bloedsporen en dus DNA waren. Pas toen Lucian O. in Brussel geklist kon worden voor de diefstal van een auto kon het DNA gelinkt aan iemand gelinkt worden.

Bij een huiszoeking in zijn woning vonden de speurders ook een iPad die destijds in Kortrijk was gestolen. Volgens de openbare aanklager maakt L. deel uit van een professionele inbrekersbende en worden de gestolen spullen snel doorverkocht. L. daagde niet op voor zijn proces.

(LSi)

Jarenlang vond de politie geen enkel aanknopingspunt van twee inbraken in Kortrijk. Bij één inbraak was wel de handschoen van de dader gevonden. Bij de andere inbraak verwondde de dader zich waardoor er bloedsporen en dus DNA waren. Pas toen Lucian O. in Brussel geklist kon worden voor de diefstal van een auto kon het DNA gelinkt aan iemand gelinkt worden. Bij een huiszoeking in zijn woning vonden de speurders ook een iPad die destijds in Kortrijk was gestolen. Volgens de openbare aanklager maakt L. deel uit van een professionele inbrekersbende en worden de gestolen spullen snel doorverkocht. L. daagde niet op voor zijn proces.(LSi)