De uitbaters vermoeden dat het glas bewust kapot geslagen werd. "De inslag is te laag om door een wagen veroorzaakt te zijn", klinkt het bij de garage. "We vermoeden dat iemand wou inbreken en dat op deze manier wilde doen." Maar uiteindelijk raakten de daders de garage niet binnen.

Het was de zoon van de zaakvoerders die het vandalisme woensdagmorgen vaststelde. De grote ruit werd volledig verbrijzeld. De glaspartij zal dan ook helemaal vernieuwd moeten worden. De politie kwam ondertussen ook vaststellingen doen. "We hopen dat de daders alsnog gevat worden", zeggen de zaakvoerders. "Alle tips zijn welkom. Er is hier ook 's nachts wel wat passage, dus we hopen dat iemand iets gezien heeft."

(TL)

De uitbaters vermoeden dat het glas bewust kapot geslagen werd. "De inslag is te laag om door een wagen veroorzaakt te zijn", klinkt het bij de garage. "We vermoeden dat iemand wou inbreken en dat op deze manier wilde doen." Maar uiteindelijk raakten de daders de garage niet binnen.Het was de zoon van de zaakvoerders die het vandalisme woensdagmorgen vaststelde. De grote ruit werd volledig verbrijzeld. De glaspartij zal dan ook helemaal vernieuwd moeten worden. De politie kwam ondertussen ook vaststellingen doen. "We hopen dat de daders alsnog gevat worden", zeggen de zaakvoerders. "Alle tips zijn welkom. Er is hier ook 's nachts wel wat passage, dus we hopen dat iemand iets gezien heeft."(TL)