Inbraakgolf teistert Tapuitstraat in Deerlijk: “Voor 6.000 euro materiaal gestolen”

Dominique Vangheluwe bij zijn camionette waaruit voor ruim 6.000 euro goederen werd gestolen. © gf
Redactie KW

Dominique Vangheluwe, zaakvoerder van Pellet@Home uit Anzegem, is het slachtoffer geworden van een inbraak in zijn camionette bij hem thuis in de Tapuitstraat in Deerlijk. “Er is voor 6.000 euro aan materiaal gestolen. Ik ben ten einde raad, want recent is er al driemaal ingebroken in deze straat. De zelfstandigen worden duidelijk geviseerd”, aldus Dominique.

“Het was maandagochtend wel erg vervelend opstaan”, begint Dominique zijn relaas. “Ik merkte omstreeks 7 uur dat het slot van mijn camionette geforceerd was. Ik zag onmiddellijk dat er materiaal was gestolen: boormachines, laders, batterijen, sets boren en nog veel meer. Dit alles samen ter waarde van ruim 6.000 euro. De verzekering komt hier niet in tussen. De onderdelen van kachelonderdelen lieten de dieven liggen.”

“Dat bevestigt de piste van de politie dat het om een bende kan gaan die kinderen inzet. Nadat het slot wordt geforceerd zetten ze de kinderen wellicht in om door de kleine openingen te kruipen. Dat verklaart ook waarom een stofzuiger en ander groot materiaal niet werd meegenomen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier