Op 10 november 2017 werd een vrouw in Oostende door twee mannen met geweld beroofd van haar autosleutels. Even later werd haar wagen met Franse nummerplaat ook effectief gestolen. Diezelfde avond dook de Renault Twingo op in Sint-Martens-Latem, waar de politie net tussenbeide was gekomen bij een incident in een bordeel.

Jan B. ontkent dat hij achter de diefstal van de auto zat. Zijn advocaat Klaas Van Dorpe probeerde uit te leggen dat de beklaagde zelf de sleutel van de wagen niet op zak had. "Die medewerkster van het bordeel zag nochtans van achter het raam hoe hij aankwam met dat voertuig", reageerde de voorzitter. Volgens de verdediging was B. gewoon meegereden met iemand. Bovendien kon de tweede verdachte nooit geïdentificeerd worden.

(Belga)

Op 10 november 2017 werd een vrouw in Oostende door twee mannen met geweld beroofd van haar autosleutels. Even later werd haar wagen met Franse nummerplaat ook effectief gestolen. Diezelfde avond dook de Renault Twingo op in Sint-Martens-Latem, waar de politie net tussenbeide was gekomen bij een incident in een bordeel.Jan B. ontkent dat hij achter de diefstal van de auto zat. Zijn advocaat Klaas Van Dorpe probeerde uit te leggen dat de beklaagde zelf de sleutel van de wagen niet op zak had. "Die medewerkster van het bordeel zag nochtans van achter het raam hoe hij aankwam met dat voertuig", reageerde de voorzitter. Volgens de verdediging was B. gewoon meegereden met iemand. Bovendien kon de tweede verdachte nooit ge√Įdentificeerd worden.(Belga)