Daarbij braken ze de deur naar de kelderverdieping open. Het was omstreeks 8.30 uur dat de uitbaters van de winkel lucht kregen van de inbraak. Meteen werd duidelijk dat er heel wat cash geld gestolen was. De uitbaters missen 1.400 euro, maar ook een laptop, een tablet, drie flessen cognac, twee dozen schepijs en meer dan twee kilogram schapenvlees.

De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en vorderde het labo van de federale politie voor een sporenonderzoek. Er werd een proces-verbaal opgesteld jegens onbekenden.

(JRO)

Daarbij braken ze de deur naar de kelderverdieping open. Het was omstreeks 8.30 uur dat de uitbaters van de winkel lucht kregen van de inbraak. Meteen werd duidelijk dat er heel wat cash geld gestolen was. De uitbaters missen 1.400 euro, maar ook een laptop, een tablet, drie flessen cognac, twee dozen schepijs en meer dan twee kilogram schapenvlees. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en vorderde het labo van de federale politie voor een sporenonderzoek. Er werd een proces-verbaal opgesteld jegens onbekenden. (JRO)