De man had kort voordien opnieuw toegeslagen in de winkel, waar hij al in het vizier liep van de uitbaters, en had de zaak al verlaten met een niet ter betaling aangeboden fles champagne. Nadat ze hiervan verwittigd werden reageerde de politie van Bredene/De Haan heel snel en kon de man met zijn voertuig onderscheppen. De fles champagne werd in de auto aangetroffen, maar ook nog andere koopwaar.

Bij een huiszoeking in zijn woning werden nog heel wat zaken aangetroffen die mogelijk van diefstallen afkomstig zijn, waaronder dure flessen wijn en champagne. De 70-jarige Fransman die in Oostende woont, is geen onbekende voor gerecht en politie en komt in aanmerking voor tal van winkeldiefstallen. Hij werd vrijdag voorgeleid bij de Onderzoeksrechter te Brugge, die hem heeft aangehouden. Het onderzoek wordt verdergezet.

De man had kort voordien opnieuw toegeslagen in de winkel, waar hij al in het vizier liep van de uitbaters, en had de zaak al verlaten met een niet ter betaling aangeboden fles champagne. Nadat ze hiervan verwittigd werden reageerde de politie van Bredene/De Haan heel snel en kon de man met zijn voertuig onderscheppen. De fles champagne werd in de auto aangetroffen, maar ook nog andere koopwaar. Bij een huiszoeking in zijn woning werden nog heel wat zaken aangetroffen die mogelijk van diefstallen afkomstig zijn, waaronder dure flessen wijn en champagne. De 70-jarige Fransman die in Oostende woont, is geen onbekende voor gerecht en politie en komt in aanmerking voor tal van winkeldiefstallen. Hij werd vrijdag voorgeleid bij de Onderzoeksrechter te Brugge, die hem heeft aangehouden. Het onderzoek wordt verdergezet.