Volgens het parket sloeg V.L. tussen november 2018 en januari dit jaar in totaal zes keer toe in Oostende en Gistel. Zo maakte ze in een Oostendse fruitwinkel drie flessen Martini buit. In de Gistelse Okay ging ze aan de haal met flessen gin en champagne. Ook bij Brooklyn en Hema ging ze met spullen, waaronder een jeansbroek, aan de haal.

V.L. liep in het verleden al vier veroordelingen op voor diefstallen en drugsfeiten. De procureur vroeg daarom een effectieve celstraf van vijftien maanden voor de vrouw, die haar kat stuurde naar het proces. De uitspraak volgt op 2 oktober. (AFr)

Volgens het parket sloeg V.L. tussen november 2018 en januari dit jaar in totaal zes keer toe in Oostende en Gistel. Zo maakte ze in een Oostendse fruitwinkel drie flessen Martini buit. In de Gistelse Okay ging ze aan de haal met flessen gin en champagne. Ook bij Brooklyn en Hema ging ze met spullen, waaronder een jeansbroek, aan de haal. V.L. liep in het verleden al vier veroordelingen op voor diefstallen en drugsfeiten. De procureur vroeg daarom een effectieve celstraf van vijftien maanden voor de vrouw, die haar kat stuurde naar het proces. De uitspraak volgt op 2 oktober. (AFr)