De Française was woensdagnamiddag rond 16 uur haar echtgenoot uit het oog verloren op de zeedijk in Koksijde. De man lijdt aan dementie, waardoor hij ronddoolde op de zeedijk. Tijdens haar zoektocht had zijn echtgenote haar handtas per ongeluk achtergelaten op een bankje. Pas toen ze haar man had teruggevonden, besefte ze dat ze haar handtas niet meer bij zich had. Ze keerde nog terug naar het bankje, maar de handtas bleek al verdwenen.

Het slachtoffer heeft bij de politiezone Westkust aangifte gedaan van de diefstal. De politie onderzoekt of er camerabeelden van de feiten beschikbaar zijn.

(BELGA)

De Française was woensdagnamiddag rond 16 uur haar echtgenoot uit het oog verloren op de zeedijk in Koksijde. De man lijdt aan dementie, waardoor hij ronddoolde op de zeedijk. Tijdens haar zoektocht had zijn echtgenote haar handtas per ongeluk achtergelaten op een bankje. Pas toen ze haar man had teruggevonden, besefte ze dat ze haar handtas niet meer bij zich had. Ze keerde nog terug naar het bankje, maar de handtas bleek al verdwenen.Het slachtoffer heeft bij de politiezone Westkust aangifte gedaan van de diefstal. De politie onderzoekt of er camerabeelden van de feiten beschikbaar zijn.(BELGA)