"We gaan ervan uit dat Lisa gestolen is. Er is namelijk een gat in de omheining geknipt. Onze dochter Kiany (10) is enorm verdrietig", vertelt mama Stefanie Vanhee uit Eernegem.

Het veulentje werd op 15 mei geboren en zit normaal gezien met de moeder in de wei in de Moerestraat in Leke, bij de opa van Kiany. "Onze dochter was enorm blij toen het veulentje geboren werd. Ze is er dolverliefd op geworden. Maar toen we zondagmiddag nog eens gingen kijken, was Lisa verdwenen. De moeder ervan liep heel onrustig in de wei en riep constant om haar veulentje, maar het was nergens te vinden", vertelt Stefanie Vanhee.

Lees verder onder de foto

Het veulentje werd op 15 mei geboren., gf
Het veulentje werd op 15 mei geboren. © gf

"Het veulentje heeft nog moedermelk nodig om te kunnen overleven. We gaan ervan uit dat het gestolen is, want er is een gat geknipt in de omheining. We kunnen het alleen vermoeden, want we weten niet hoelang het gat al in de omheining zit. In elk geval is Lisa spoorloos. We hebben overal in de buurt zitten zoeken", gaat Stefanie verder.

"Onze dochter is heel erg verdrietig nu haar veulentje verdwenen is. Het breekt haar hart. Maandagmorgen zullen we klacht indienen bij de politie. Wie weet waar Lisa is of iets verdachts heeft gezien in de Moerestraat, vragen we om te mailen naar stefanie.vanhee@telenet.be of de politie te bellen", zegt Stefanie.

"We gaan ervan uit dat Lisa gestolen is. Er is namelijk een gat in de omheining geknipt. Onze dochter Kiany (10) is enorm verdrietig", vertelt mama Stefanie Vanhee uit Eernegem.Het veulentje werd op 15 mei geboren en zit normaal gezien met de moeder in de wei in de Moerestraat in Leke, bij de opa van Kiany. "Onze dochter was enorm blij toen het veulentje geboren werd. Ze is er dolverliefd op geworden. Maar toen we zondagmiddag nog eens gingen kijken, was Lisa verdwenen. De moeder ervan liep heel onrustig in de wei en riep constant om haar veulentje, maar het was nergens te vinden", vertelt Stefanie Vanhee.Lees verder onder de foto"Het veulentje heeft nog moedermelk nodig om te kunnen overleven. We gaan ervan uit dat het gestolen is, want er is een gat geknipt in de omheining. We kunnen het alleen vermoeden, want we weten niet hoelang het gat al in de omheining zit. In elk geval is Lisa spoorloos. We hebben overal in de buurt zitten zoeken", gaat Stefanie verder."Onze dochter is heel erg verdrietig nu haar veulentje verdwenen is. Het breekt haar hart. Maandagmorgen zullen we klacht indienen bij de politie. Wie weet waar Lisa is of iets verdachts heeft gezien in de Moerestraat, vragen we om te mailen naar stefanie.vanhee@telenet.be of de politie te bellen", zegt Stefanie.