https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Voor rechter nadat tand uitgeslagen wordt na verkeersagressie in Nieuwpoort

Redactie KW

Een 39-jarige man uit Nieuwpoort moet zich bij de strafrechter in Veurne verantwoorden omdat hij een man een tand zou uitgeslagen hebben na verkeersagressie. V.D. ontkent alles.

De feiten vonden op 17 februari plaats ter hoogte van de rotonde aan de Kaai in Nieuwpoort. Zowel de 39-jarige V.D. als slachtoffer R. reden er rond in hun wagens. Er ontstond wrevel tussen beide mannen omwille van het gedrag van de ander in het verkeer. Blijkbaar vonden ze van elkaar dat de ander te snel en te dicht reed en zo gevaarlijk gedrag vertoonde.

Vanaf dan lopen de versies uiteen. “R. werd door die man gevraagd om mee te rijden tot aan een ondergrondse parkeergarage om daar even te praten”, sprak de advocaat van R. “Maar dat gebeurde niet. Integendeel, hij werd er uit het zicht van iedereen een tand uitgeslagen en belde meteen de politie. Hij heeft nog steeds letsels en we willen de aanstelling van een deskundige.”

De procureur sloot zich daarbij aan en stelde dat er inderdaad geen getuigen waren maar dat V.D erkende dat hij in de garage was en een handbeweging maakte. Hij eiste 1 jaar cel met uitstel.

“Wij gaan resoluut voor de vrijspraak want bewijzen moeten er nog steeds geleverd worden in deze zaak”, sprak de advocaat van V.D. Er is een vermoeden van onschuld dat het uitgangspunt is. Mijn cliënt ontkent ten stelligste dat hij een slag heeft gegeven en stelt enkel te hebben gepraat.” Vonnis op 8 oktober. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten