Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veertiger slaat stiefvader met hamer in Knokke-Heist, slachtoffer kritiek

Jan Van Maele
Jan Van Maele Medewerker KW

De politie van Knokke-Heist onderzoekt een zwaar geval van agressie donderdagmiddag in de Onderwijsstraat. Daar werd een zestiger het slachtoffer van een aanval met een hamer. De vermeende dader, stiefzoon van het slachtoffer, is gearresteerd. Zo meldt het parket.

Over de precieze omstandigheden kan de politie momenteel niet veel kwijt. Verschillende patrouilles kwamen na de melding ter plaatse. Het slachtoffer zou aangevallen zijn met een hamer door zijn stiefzoon.

De 63-jarige man raakte volgens onze informatie ernstig gewond en werd hevig bloedend afgevoerd. Op straat zijn de sporen van de aanval nog duidelijk te zien. Ook het huis van het slachtoffer liep schade op.

Daar sneuvelde een raam. Wellicht probeerde de dader eerst de woning binnen te dringen, waarop het slachtoffer uiteindelijk naar buiten kwam en werd aangevallen met de hamer.

Kritieke toestand

Buurtbewoners reageren geschokt en begrijpen niet wat de dader bezielde. Het slachtoffer verkeert in kritieke toestand.

De politie sloot de Onderwijsstraat urenlang plaatselijk af in afwachting van de nodige vaststellingen. De 44-jarige verdachte werd opgepakt voor verhoor.