Politie zoekt belangrijke getuige in onderzoek naar agressieve man die vrouwen sloeg in Bredene

Verpleegster L.B. en haar hondje Stitch kregen enkele weken terug rake klappen van de onbekende man.© TL
Verpleegster L.B. en haar hondje Stitch kregen enkele weken terug rake klappen van de onbekende man.© TL
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Twee weken geleden werd een 29-jarige verpleegster uit Oostende stevig aangepakt in de duinen van Bredene toen ze daar een wandeling maakte met haar hond. De politie zoekt nu een dame die zelf het slachtoffer werd van de agressieveling en ook een foto nam van de man.

Op 13 april kreeg een 29-jarige verpleegster een stevige vuistslag van een tot nu toe nog steeds onbekende man. Zomaar, zonder reden. De jongedame was er met haar hond aan het wandelen. Volgens de politie maakte de agressieve man die dag nog meer slachtoffers. “Uit het onderzoek blijkt dat diezelfde man op die dag meerdere vrouwen sloeg”, vertelt Dennis Goes, eerste commissaris van politiezone Bredene/De Haan. “Een van die personen kwam al aangifte doen, maar een andere die naar verluidt ook slagen incasseerde, zou een foto genomen hebben van de dader.”

Vrouw van 70

De politie is nu op zoek naar die belangrijke getuige. “Die persoon meldde zich nog niet en is dus onbekend bij ons. Ze is dan wel slachtoffer, doordat ze een foto nam is ze meteen ook een heel belangrijke getuige geworden. We zouden die dame dan ook heel graag spreken. Volgens de informatie waarover we beschikken, gaat het om een vrouw van ongeveer 70 jaar die recent vanuit Koksijde naar Bredene verhuisd is. Ook zij was er die dag met haar hondje op de wandel.”

De politie vraagt aan de dame om zich zo snel mogelijk te melden. Dat kan aan een van de loketten in het politiecommissariaat of via het nummer 059 33 33 16. Ook wie de dame eventueel zou kennen, mag dat laten weten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier