Verdacht overlijden van 27-jarige vrouw in Meulebeke blijkt overdosis

© (Foto GS)
© (Foto GS)
Redactie KW

In een woning in de Veldstraat in Meulebeke werd maandagmorgen het levenloze lichaam aangetroffen van een 27-jarige vrouw uit Alveringem. Omdat het om een verdacht overlijden gaat, onderzoekt het parket de zaak. De 30-jarige bewoner werd in eerste instantie opgepakt maar is ondertussen weer op vrije voeten. De vrouw bleek immers overleden te zijn aan een overdosis.

De hulpdiensten werden maandagmorgen iets na 7 uur opgeroepen naar de Veldstraat in Meulebeke. In een landelijke zijweg van de straat troffen ze een levenloze vrouw aan. Hulp mocht niet meer baten, de 27-jarige C.D. uit Alveringem was al overleden.

De vrouw, die nog in Kuurne zou hebben gewoond, had de nacht doorgebracht bij een vriend van haar, de 30-jarige L.V. De man, die zelf afkomstig zou zijn van Pittem, woont al enkele jaren op het adres en is geen onbekende voor politie en gerecht, onder meer voor drugsfeiten.

Het is in die sfeer van verdovende middelen dat het overlijden zich afspeelt. Op het lichaam van de vrouw werden volgens de eerste vaststellingen geen sporen van geweld aangetroffen. Alle dichtste buren hoorden ook niets verdachts.

Verder onderzoek wees uit dat C.D overleed aan een overdosis. De politie en het parket waren tot in de vooravond bij het huis in de weer met het onderzoek.

(GS)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten