https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Overvaller aan de haal met inhoud kassa en kluis Standaard Boekhandel

Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Op woensdag 11 augustus werd een winkelbediende van de Standaard Boekhandel aan de Torhoutsesteenweg in Oostende het slachtoffer van een overval op klaarlichte dag. De dader ging aan de haal met de volledige inhoud van de kassa en de kluis. Het nieuws van de overval raakte nu pas bekend.

De winkelbediende was die dag nietsvermoedend aan haar werkdag begonnen. De dag verliep goed, tot omstreeks 10.15 uur een man de boekhandel binnenstapte en er een mes tevoorschijn haalde.

Bedreiging met mes

“De winkelbediende werd meteen gevraagd om de inhoud van de kassa en de kluis in een zak te stoppen”, vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. “De man haalde daarbij een mes boven en bedreigde er de winkelbediende mee.”

Nadat de winkelbediende deed wat de man haar opdroeg, vluchtte hij weg. “De verdachte verdween met de volledige inhoud van de kassa en de kluis. Het slachtofferteam van de Oostendse politie stond in voor de opvang van de winkelbediende”, aldus Allary.

Onderzoek geopend

De politie opende een onderzoek in de hoop de dader te vinden. Voorlopig nog zonder resultaat.

Het nieuws van de overval raakte nu pas bekend. Bij Standaard Boekhandel wenste men liever niet te reageren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten