https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Oostendenaar maakt het bont in Game Mania na “slechte service”

© JRO
© JRO
Redactie KW

Game Mania in de Torhoutsesteenweg in Oostende beleefde dinsdag een minder rustige heropening. Een 39-jarige klant bleek er niet opgezet met de service die hij er kreeg en maakte er brokken.

Volgens de politie gaat het om een Oostendenaar. “De man besloot zijn ongenoegen jegens de winkelbediende te uiten door enkele zaken in de winkel stuk te slaan”, vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. “Daarbij raakte hij de winkelbediende met een stuk afgebroken plexiglas, waarbij de bediende gekwetst raakt aan de hand.”

De politie snelde meteen ter plaatse, maar dat zette de man niet aan tot bedaren. “Wanneer onze patrouilles ter plaatse kwamen, stelde de man zich vrij agressief op. Hij wilde een van onze agenten een kopstoot geven en werd meteen in de boeien geslagen”, aldus de commissaris. Bij nazicht bleek de man ook nog geseind te staan voor andere feiten. De man werd ter beschikking gesteld van het parket. (JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten