https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Man veroordeeld voor klappen na spelletje dobbelen in caravan te Nieuwpoort

Redactie KW

Een 42-jarige man heeft zes maanden cel en 800 euro boete gekregen nadat hij zich meermaals schuldig maakte aan geweld. In een caravan in Nieuwpoort sloeg hij een vriend in elkaar nadat ze tijdens een spelletje dobbelen ruzie kregen.

De 42-jarige S.D., waarvan het niet duidelijk is waar hij woont, moest zich in twee dossiers verantwoorden. In Bar Sjansaar in Koksijde ging hij door het lint omdat hij van de uitbater geen drank meer kreeg. De man was immers al zichtbaar dronken.

Camping Dunepark

Hij deelde er klappen uit aan de cafébaas en aan een klant die tussenbeide kwam. Op 29 april vorig jaar ging hij dan weer over de rooie in camping Dunepark in Nieuwpoort. Daar ontstond tumult in een caravan waar hij met vrienden samen was.

“Ze hadden er een partijtje gedobbeld toen er ruzie ontstond tijdens het spel”, legde de procureur uit. “Hij deelde eerst slagen uit met zijn vlakke hand aan een van zijn vrienden, greep hem vervolgens tweemaal naar de keel alsof hij hem wou wurgen en gaf vervolgens nog vuistslagen. Hij bedreigde hem ook dat hij hem zou vermoorden.”

Agressieprobleem

De advocaat van S.D. wilde de feiten nuanceren. “Ze speelden zich af in een context waarbij iedereen gedronken had”, sprak ze. “Hij erkent dat hij een agressieprobleem heeft en vraagt een straf met uitstel zodat hij zich kan laten begeleiden.”

Op dit moment is dat echter een probleem aangezien S.D. geen vast adres heeft en als referentieadres het OCMW heeft. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten