https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Man neergestoken door kennissen in Ring Shopping winkelcentrum

In het winkelcentrum liep de schermutseling uit de hand.© gf
In het winkelcentrum liep de schermutseling uit de hand.© gf
Christophe Lefebvre

Vrijdagnamiddag kwam werd een man neergestoken in het Ring Shopping winkelcentrum. Het slachtoffer werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht en beide daders werden door de politie opgepakt. “Een uit de hand gelopen ruzie die godzijdank met slechts lichte verwondingen werd beëindigd’, zegt Thomas Detavernier, woordvoerder voor de politiezone VLAS.

“De daders, een man en een vrouw, en het slachtoffer kenden elkaar. Om een nog onbekende reden moet het in het Ring Shopping winkelcentrum tot een schermutseling zijn gekomen. De ruzie steeg in intensiteit en ging verder in de Action, een winkel in het winkelcentrum. Daar haalden de daders een mes boven en gaven ze het slachtoffer een messteek. Beide daders werden opgepakt en overgebracht naar het commissariaat, waar onze collega’s van de recherche het onderzoek verder zullen zetten”, aldus de politiewoordvoerder.

“Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht maar we kregen reeds te horen dat het om slechts oppervlakkige verwondingen ging. Wat de precieze oorzaak van de schermutseling of de steekpartij is, is op dit ogenblik nog niet duidelijk. Het onderzoek zal hier voor de nodige verklaringen moeten zeggen. De drie personen zijn allen afkomstig uit Kortrijk.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.