https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Man moet 2.185 euro betalen na reeks vernielingen in appartementsgebouw in De Panne

Redactie KW

Een jongeman moet aan de vereniging van mede-eigenaars van residentie Grace in De Panne in totaal 2.185 euro betalen. M.L. bracht er in een periode van twee jaar een hele reeks vernielingen aan.

De jongeman, die verstek liet gaan op zijn proces, woonde tussen februari 2018 en maart 2020 zelf in een flat in residentie Grace in De Panne. Hij ging in die periode meermaals over de rooie en bracht vooral in de kelderverdieping heeft wat schade aan. “Meermaals moesten de deuren er aan geloven”, sprak de procureur. Hij bracht ook elders in de flat en het gebouw nog schade aan. Nadat hij er al vertrokken was beschadigde hij op 20 april en in de nacht van 4 op 4 mei vorig jaar ook nog tweemaal de gemeenschappelijke inkomdeur van de residentie.

De man gaf het merendeel van de feiten toe maar betwistte toch twee feiten. Hij zei bij zijn verhoor dat hij alles zou terugbetalen via bemiddeling maar daar kwam uiteindelijk niks van in huis.” De man werd nu veroordeeld tot een straf en 800 euro geldboete. Hij werd voor twee feiten vrijgesproken. Hij moet de vereniging van mede-eigenaars van residentie Grace 2.185 euro betalen om de schade te herstellen. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten