Izegemnaar verkoopt buschauffeur rake klappen aan station Diksmuide

© Belga
© Belga
Redactie KW

Een 56-jarige buschauffeur uit Diksmuide die bij De Lijn werkt is vijf dagen werkongeschikt nadat hij het slachtoffer werd van agressie. De man kreeg dinsdag klappen aan het station van Diksmuide.

De buschauffeur van De Lijn stond dinsdagmiddag te wachten aan het station van Diksmuide. Net op het moment dat hij zijn dienstreis wilde aanvatten kwam een man naar zijn zijraam gelopen en was meteen zeer geagiteerd, om een onduidelijke reden.

“De agressor bonkte op het zijraam van de chauffeur”, zegt commissaris Thierry Logghe van politiezone Polder. “Toen deze vroeg wat er aan de hand was, werd hij door het geopend zijraam hardhandig vastgegrepen en aangevallen. Er waren getuigen van het incident, en toen een van hen tussenbeide wilde komen, verliet de man de plaats.”

“De politie werd opgeroepen en omstaanders wezen de verdachte aan in de onmiddellijke buurt. De politie identificeerde de verdachte van 39 jaar uit Izegem en de nodige vaststellingen werden verricht. De buschauffeur van 56 uit Diksmuide geraakte bij het incident lichtgewond en is vijf dagen werkongeschikt.” De politie voert verder onderzoek. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.