https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dronkenmansruzie loopt uit de hand, ook politie deelt in klappen

© gf
Redactie KW

Een man uit De Haan en een man uit Blankenberge staan in de Brugse rechtbank terecht voor wederzijdse slagen tijdens een dronkenmansruzie. Een van hen deelde ook klappen uit aan de politie.

Op 16 augustus vorig jaar liep een dronkenmansruzie tussen N.B. (29) uit De Haan en J.W. (30) uit Blankenberge zwaar uit de hand. Op de dijk ter hoogte van het appartement van de moeder van N.B. in De Haan gingen de twee mannen op de vuist. Getuigen verwittigden de politie en zagen bij hun aankomst hoe N.B. bovenop zijn rivaal zat. “Hij gaf hem vier vuistslagen en twee kopstoten”, verduidelijkte de procureur.

Alcohol- en drugsverbod

De politie kwam J.W. ter hulp maar die ging compleet door het lint. De man, die onder voorwaarden stond na een eerdere veroordeling, bespuwde de agenten en schopte een vrouwelijke inspecteur tegen het linkerbeen. “De beklaagde had bij het eerdere vonnis op 12 maart vorig jaar een alcohol- en drugsverbod gekregen maar dat haalde duidelijk niets uit”, ging de procureur verder. “Ook de andere beklaagde kreeg al eens acht maanden cel voor een vechtpartij.”

De procureur vroeg voor N.B. en J.W. respectievelijk een jaar en achttien maanden celstraf. De twee mannen stuurden hun kat naar het proces. De uitspraak volgt op 1 oktober. (AFr)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten