https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dronken koppel zorgt voor heibel en start vechtpartij op kusttram

© (Foto Belga)
Redactie KW

In de Albert I-Laan in Koksijde kwam het woensdagavond tot een vechtpartij op de kusttram. Een dronken koppel zorgde voor heel wat heibel.

De problemen startten toen het koppel rond 18.50 uur in dronken toestand de tram opstapte. De bestuurder wees de man erop dat hij geen vol bierglas mocht meenemen aan boord. Volgens de politie goot de man vervolgens zijn glas leeg in de tram en begon het koppel de bestuurder en reizigers lastig te vallen. Op een gegeven ogenblik stapte het koppel af maar konden ze alsnog de gesloten deuren weer openen. Ze stapten opnieuw op de tram waarop een vechtpartij ontstond.

Intussen had de chauffeur de politie al verwittigd. Een patrouille kon de man in bedwang houden en dat volstond om de rust terug te doen keren. De man werd opgesloten in de cel ter ontnuchtering. Enkele uren eerder werd ook al een dronken man opgesloten in de cellen van het commissariaat. Rond 16.30 uur werd namelijk een man aangetroffen in het portaal van een winkel in de Zeelaan in De Panne. Hij kon niet op zijn benen staan en moest ook ontnuchteren. (BB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten