Blowjob op perron Brugs station eindigt in de cel: koppel riskeert jaar cel voor exhibitionisme, openbare dronkenschap en weerspannigheid

© BELGA
Redactie KW

Een vrouw uit Zaventem en haar vriend uit Blankenberge moeten zich voor de Brugse strafrechtbank verantwoorden voor exhibitionisme, openbare dronkenschap, weerspannigheid en vernielingen. D.B. (32) gaf haar partner een blowjob op het perron van het Brugse station, maar dat eindigde niet bepaald met een hoogtepunt.

Op 22 februari waren de onderstationschef en een collega er omstreeks 19 uur getuige van hoe D.B. uit Zaventem haar Blankenbergse partner J.M. (37) oraal bediende op het perron van het Brugse station. De twee werden ter orde geroepen maar bleken dronken en stelden zich agressief op. De security en uiteindelijk ook de politie kwamen ter plaatse.

Omdat J.M. maar niet kalmeerde werd hij bestuurlijk aangehouden. Hij bleef als een razende tekeer gaan en vernielde het raampje van zijn celdeur. Ook een lamp moest eraan geloven. Tijdens hun verhoor ontkenden ze met klem dat er sprake was van een blowjob, maar de getuigen waren formeel: de vrouw zat op haar knieën met haar gezicht naar het kruis van haar vriend terwijl die laatste zijn handen op haar hoofd legde.

Het koppel werd gedagvaard voor exhibitionisme, openbare dronkenschap, weerspannigheid en vernielingen. Ze kwamen vrijdag evenwel niet opdagen voor hun proces. Voor D.B., die nog een blanco strafblad heeft, vroeg de procureur een jaar celstraf en een geldboete van 800 euro, beiden met uitstel. Voor J.M. vroeg hij dezelfde straf, maar dan effectief. De man heeft een gevuld strafregister met veroordelingen voor diefstal, slagen en verkeersinbreuken. De uitspraak volgt op 2 juni. (AFr)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier