Getuigen gezocht na overval op frituuruitbaatster

Redactie KW

Op vrijdagavond 23 oktober omstreeks 22.30 uur werd de zaakvoerster van frituur Fauve uit Sint-Eloois-Vijve overvallen. De uitbaatster werd verrast door onbekenden aan het kruispunt aan de Gentseweg dichtbij de Aveve. De overvallers gingen er vandoor met de volledige kassa van die avond.

Fauve Willems reed zoals na een gewoonlijke werkavond naar huis. Al snel ondervond ze dat er iets vreemd aan de hand was. Fauve is de uitbaatster van de gelijknamige frituur.

Aan de haal met volledige kassa

“Mijn auto stond dicht bij mijn frituur geparkeerd”, vertelt Fauve. Toen ik in de Koekoekstraat was hoorde ik een vreemd geluid aan mijn wagen. Ik stapte uit en ging kijken, maar ik zag niets verdacht. Ik reed gewoon verder, maar stapte later in de straat nog eens uit aan het kruispunt aan de Gentseweg. Daar hebben overvallers pepperspray in mijn ogen gespoten en zijn ze gevlucht met de volledige kassa van vrijdagavond.”

Fauve bleef alleen achter, maar gelukkig kwam er snel hulp. Buren uit de nabijgelegen appartementen boden haar op dat late uur hulp aan. “Ik ben zeer gelukkig dat zij mij geholpen hebben, want ik was helemaal alleen en ik zou niet weten wat ik anders kon doen”, besluit Fauve. De politie is momenteel bezig met de zaak om de onbekenden te vinden. Getuigen kunnen zich melden bij politiezone Mira.

(EC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.