Tijdens een middagje strand lieten vijf twintigers hun spullen achter op het strand om zich naar de waterlijn te begeven. Het ideale moment om toe te slaan moet de dief gedacht hebben. "Toen twintigers terug bij hun gerief kwamen merkten ze dat hun gerief werd gestolen. Het gaat om zes gsm's en vijf portefeuilles", verduidelijkt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie.

"Via Find My Iphone kan een van de toestellen worden gelokaliseerd. Op de plaats waar het toestel zich bevond kon een verdachte aangetroffen worden. Het gaat om een 29-jarige man uit Marokko. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig identiteitsdocument en verblijft illegaal in ons land."

De politie stelde een proces-verbaal op en de man werd overgedragen aan het parket. Die dient nog een beslissing te nemen wat er verder met de man moet gebeuren.

(JRO)

Tijdens een middagje strand lieten vijf twintigers hun spullen achter op het strand om zich naar de waterlijn te begeven. Het ideale moment om toe te slaan moet de dief gedacht hebben. "Toen twintigers terug bij hun gerief kwamen merkten ze dat hun gerief werd gestolen. Het gaat om zes gsm's en vijf portefeuilles", verduidelijkt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie."Via Find My Iphone kan een van de toestellen worden gelokaliseerd. Op de plaats waar het toestel zich bevond kon een verdachte aangetroffen worden. Het gaat om een 29-jarige man uit Marokko. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig identiteitsdocument en verblijft illegaal in ons land."De politie stelde een proces-verbaal op en de man werd overgedragen aan het parket. Die dient nog een beslissing te nemen wat er verder met de man moet gebeuren.(JRO)