Gestolen fiets van Oostendse burgemeester Bart Tommelein is terecht

© Facebook
Redactie KW

In Oostende werd de elektrische fiets van Bart Tommelein gestolen terwijl hij zijn nieuwjaarsspeech gaf op het Wapenplein tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor Oostendenaars. De burgemeester lanceerde een oproep op sociale media en liet zondagnamiddag weten dat de fiets terecht was.

“Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de grijsgroene elektrische fiets van mijn vrouw Sarah gestolen”, klonk het in een Facebookpost van de Oostendse burgemeester.

Het gaat om een fiets van het merk Beaufort Monte Donne Fame met kadernummer MO180238MD. De fiets stond aan het oude Picks Hotel op het Wapenplein. Hij is geregistreerd onder het nummer 62050424502. Aan de fiets hangen twee zwarte zakken. De burgemeester vraagt om mee te helpen uitkijken naar de fiets.

Bart Jorishttps://www.facebook.com/bartjoris.tommeleinhttps://www.facebook.comFacebook1

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de Oostendenaars daarnet is de grijsgroene elektrische fiets van mijn vrouw Sarah van…

Geplaatst door Bart Joris Tommelein op Zondag 5 januari 2020

rich1.0https://www.facebook.com/bartjoris.tommelein/posts/2459711891012937552

Niet veel later volgde een tweede bericht: “De fiets is ondertussen terug. Een geestigaard vond het leuk om mijn fiets enkele tientallen meters verder te verstoppen”, klinkt het.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier