"Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de grijsgroene elektrische fiets van mijn vrouw Sarah gestolen", klonk het in een Facebookpost van de Oostendse burgemeester.

Het gaat om een fiets van het merk Beaufort Monte Donne Fame met kadernummer MO180238MD. De fiets stond aan het oude Picks Hotel op het Wapenplein. Hij is geregistreerd onder het nummer 62050424502. Aan de fiets hangen twee zwarte zakken. De burgemeester vraagt om mee te helpen uitkijken naar de fiets.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie voor de Oostendenaars daarnet is de grijsgroene elektrische fiets van mijn vrouw Sarah van...

Geplaatst door Bart Joris Tommelein op Zondag 5 januari 2020

Niet veel later volgde een tweede bericht: "De fiets is ondertussen terug. Een geestigaard vond het leuk om mijn fiets enkele tientallen meters verder te verstoppen", klinkt het.

(JRO)

"Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de grijsgroene elektrische fiets van mijn vrouw Sarah gestolen", klonk het in een Facebookpost van de Oostendse burgemeester. Het gaat om een fiets van het merk Beaufort Monte Donne Fame met kadernummer MO180238MD. De fiets stond aan het oude Picks Hotel op het Wapenplein. Hij is geregistreerd onder het nummer 62050424502. Aan de fiets hangen twee zwarte zakken. De burgemeester vraagt om mee te helpen uitkijken naar de fiets. Niet veel later volgde een tweede bericht: "De fiets is ondertussen terug. Een geestigaard vond het leuk om mijn fiets enkele tientallen meters verder te verstoppen", klinkt het.(JRO)