De tankdop van de VW Golf met Franse nummerplaat werd gemanipuleerd. De wagen kon geblust worden door de interventieploeg van de politie en later de brandweer. De schade is enigszins beperkt, maar alle zijruiten werden door brandweer ingeslagen om de binnenkant van het voertuig af te koelen.

Er werd door het parket een branddeskundige aangesteld. De wagen werd hiervoor inbeslaggesteld voor onderzoek. Het onderzoek naar de mogelijke dader(s) loopt. Het voertuig stond niet geseind als gestolen en was geparkeerd door de eigenaar.

De tankdop van de VW Golf met Franse nummerplaat werd gemanipuleerd. De wagen kon geblust worden door de interventieploeg van de politie en later de brandweer. De schade is enigszins beperkt, maar alle zijruiten werden door brandweer ingeslagen om de binnenkant van het voertuig af te koelen.Er werd door het parket een branddeskundige aangesteld. De wagen werd hiervoor inbeslaggesteld voor onderzoek. Het onderzoek naar de mogelijke dader(s) loopt. Het voertuig stond niet geseind als gestolen en was geparkeerd door de eigenaar.