Op 30 mei vorig jaar vochten KVO en KRC Genk een barrageduel voor Europees voetbal uit in Oostende. Toen de Oostendenaars op voorsprong kwamen, sprong een KVO-supporter op het veld en zwaaide met een cornervlag om de Genkenaars te jennen. Hierop sprong Genk-supporter Domenico S. ook op het veld en stapte op de KVO'er af.

Twee stewards die tussenbeide kwamen kregen klappen van S. Hierop kwam een tweede Genk-supporter, Valerio P., het veld opgestormd om zijn maat te beschermen. Hij werd evenwel vrijgesproken. Domenico S. en Valerio P. kregen eerder al van de Voetbalcel respectievelijk 36 maanden en 24 maanden stadionverbod opgelegd.

(AFr)

Op 30 mei vorig jaar vochten KVO en KRC Genk een barrageduel voor Europees voetbal uit in Oostende. Toen de Oostendenaars op voorsprong kwamen, sprong een KVO-supporter op het veld en zwaaide met een cornervlag om de Genkenaars te jennen. Hierop sprong Genk-supporter Domenico S. ook op het veld en stapte op de KVO'er af.Twee stewards die tussenbeide kwamen kregen klappen van S. Hierop kwam een tweede Genk-supporter, Valerio P., het veld opgestormd om zijn maat te beschermen. Hij werd evenwel vrijgesproken. Domenico S. en Valerio P. kregen eerder al van de Voetbalcel respectievelijk 36 maanden en 24 maanden stadionverbod opgelegd.(AFr)