Geld, condensatieketel en zekeringskast gestolen in Ichtegem

Redactie KW

Naast de diefstallen gebeurde er deze week nog een ongeval en vatte een aanhangwagen vlam.

In de Stationsstraat in Ichtegem gebeurde donderdag 14 november om 14u een kop-staart-aanrijding. Een personenwagen, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Ichtegem, werd achteraan aangereden door een personenwagen die bestuurd werd door een 49-jarige vrouw uit Ichtegem. Er was enkel stoffelijke schade.

Condensatieketel en zekeringskast gestolen

Tijdens de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 november controleerde de ploeg Kouter in de Zedelgemsesteenweg een personenwagen. De bestuurder, een 32-jarige man uit Zedelgem, reed onder invloed van alcohol. Hij legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Op vrijdag 15 november gingen onbekende(n) aan de haal met een condensatieketel, een zekeringskast en een doos met stopcontacten vanuit een appartementsgebouw in aanbouw in de Sint-Sebastiaanstraat.

Aanhangwagen vat vuur

In de nacht van vrijdag op zaterdag vatte een aanhangwagen in de Stokerijstraat vuur. De aanhangwagen stond geparkeerd op de oprit van een woning. De brandweer kwam ter plekke. De aanhangwagen was volledig uitgebrand. De dakgoot van de woning had lichte schade door het vuur.

In de Torhoutbaan braken op zaterdagavond rond 18u45 onbekenden in een woning in. De onbekende(n) raakten de woning in door een raam open te pramen. Er werd geld gestolen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier