Op 10 juli 2017 verbleef S.D. met vrienden in het vakantiepark Sun Parks in De Haan. Na het zwemmen besloot de man met zijn smartphone te filmen in de pashokjes naast het zijne. Op die manier filmde hij een elfjarig meisje en een volwassen vrouw. Toen het meisje de smartphone zag opduiken begon ze te gillen en sloeg D. op de vlucht. Maar toen hij 's anderendaags naar het zwembad terugkeerde werd hij herkend door iemand van het personeel.

De politie kwam ter plaatse en D. bekende de feiten. Op zijn smartphone werden de filmpjes aangetroffen. "Ik was dronken en had ook cannabis gerookt", verklaarde de man. "Ik had niet direct door dat het om een elfjarig meisje ging. Het had eender wie kunnen zijn. Maar ik schaam me diep en drink intussen geen alcohol meer."

(AFr)

Op 10 juli 2017 verbleef S.D. met vrienden in het vakantiepark Sun Parks in De Haan. Na het zwemmen besloot de man met zijn smartphone te filmen in de pashokjes naast het zijne. Op die manier filmde hij een elfjarig meisje en een volwassen vrouw. Toen het meisje de smartphone zag opduiken begon ze te gillen en sloeg D. op de vlucht. Maar toen hij 's anderendaags naar het zwembad terugkeerde werd hij herkend door iemand van het personeel. De politie kwam ter plaatse en D. bekende de feiten. Op zijn smartphone werden de filmpjes aangetroffen. "Ik was dronken en had ook cannabis gerookt", verklaarde de man. "Ik had niet direct door dat het om een elfjarig meisje ging. Het had eender wie kunnen zijn. Maar ik schaam me diep en drink intussen geen alcohol meer." (AFr)