Geen straf voor agenten voor wederzijdse slagen aan fitnesscentrum

© iStock
Redactie KW

Twee agenten uit Wervicq-Sud en Menen hebben van de rechter geen straf gekregen voor wederzijdse slagen aan elkaar aan fitnesscentrum Basic Fit in Menen.

Op 24 oktober 2018 waren zowel Davy J. (39) uit Wervicq-Sud als Kurt P. (50) uit Menen in het fitnesscentrum aanwezig. Volgens J. keek P. opvallend naar zijn vrouw en maakte hij ongepaste gebaren.

Beide kemphanen zetten hun discussie buiten verder en startten een boksmatch. “De vrouw van J. is de spin in het web”, klonk het aan de zijde van P.

“Zij steelt in het fitnesscentrum al maanden de harten van de mannen en J. was jaloers. P. nam het op voor alle andere mannen die door haar al onrecht werden aangedaan. J. mag in geen enkele Basic Fit in België meer binnen. Het was altijd miserie als zij kwamen trainen.”

De rechter velde een Salomonsoordeel: van een vrijspraak voor de agenten kon geen sprake zijn, maar hij gaf hen de gunst van de opschorting. Dat betekent dat de wederzijdse slagen bewezen verklaard zijn, maar ze er zonder straf vanaf komen.

(LSi)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier