Op 5 augustus 2018 werd F.T. in Knokke-Heist door de politie betrapt tijdens een vrijpartij met haar vriend in de auto. Omdat de vrouw geen identiteitspapieren kon voorleggen, werd contact opgenomen met de Franse politie. In afwachting van een antwoord werd T. in de boeien geslagen.

Maar tijdens de fouille gedroeg ze zich opstandig en gaf ze een van de agentes die haar onderzocht een vuistslag in het gezicht. F.T. kwam niet opdagen voor haar proces.

De agente kreeg een voorlopige schadevergoeding van 300 euro toegekend. Mocht er blijvende schade zijn aan haar tanden, kan dat bedrag nog oplopen. (AFr)

Op 5 augustus 2018 werd F.T. in Knokke-Heist door de politie betrapt tijdens een vrijpartij met haar vriend in de auto. Omdat de vrouw geen identiteitspapieren kon voorleggen, werd contact opgenomen met de Franse politie. In afwachting van een antwoord werd T. in de boeien geslagen. Maar tijdens de fouille gedroeg ze zich opstandig en gaf ze een van de agentes die haar onderzocht een vuistslag in het gezicht. F.T. kwam niet opdagen voor haar proces. De agente kreeg een voorlopige schadevergoeding van 300 euro toegekend. Mocht er blijvende schade zijn aan haar tanden, kan dat bedrag nog oplopen. (AFr)