Fietsenhandelaar gaat naar buiten en ziet… uitwerpselen aan zijn bakfiets hangen.

Redactie KW

Tom Vanderhoeght werd deze morgen geconfronteerd met een onaangename verrassing: de bakfiets die voor zijn zaak gestationeerd staat, was besmeurd met uitwerpselen. Tom plaatste een foto op Instagram.

“Het is al de tweede keer dat dit gebeurt”, vertelt de zaakvoerder van Gino Carts. “Vorige week zaterdag werd ik met dezelfde actie geconfrontererd. Alleen is het nu veel erger.” Wie de dader van deze wansmakelijke grap zou kunnen zijn, heeft Tom geen idee van. “Ik zou niet weten wie dit doet. Ik denk niet dat het persoonlijk naar mij gericht is. De bakfiets staat op een parkeerplaats. Ik denk dat de dader zich daar aan stoort. Nochtans heeft de stad de parkeerplaats goedgekeurd als fietsparkeerplaats. De dader heeft dus helemaal geen recht tot klagen.”

Omdat Tom positief ingesteld is, probeerde hij toch iets ludieks van het voorval te maken. “Wij zijn positieve mensen die negatieve zaken tot positieve proberen om te buigen. Daarom hebben we een wc-rol aan de bakfiets gehangen. Die zal daar zo blijven staan.”

Camera

Tom wil alvast zijn maatregelen nemen. “Ik ben van plan een extra camera te installeren die uitkijkt op de parking. Maandag ga ik ook naar de wijkagent om een dossier op te starten. De eerste keer kon ik er nog enigszins mee lachen. Vandaag was het echter heel wat erger. Ik wil niet denken hoe dit zou kunnen evolueren als de dader nogmaals toeslaat”, besluit de zaakvoerder van Gino Carts.

(DS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.