Op dinsdagvoormiddag 7 juli, omstreeks 11.20 uur, merkte een politieteam tijdens hun patrouille twee verdachte mannen op ter hoogte van de Pottelberg in Marke. Beiden mannen waren met een fiets op pad en op het moment dat de politie hen zag, waren zij bezig met prutsen aan nog een andere fiets die vastgemaakt was aan een verlichtingspaal.

Toen het tweetal de politie zag, fietsten ze weg. De politiepatrouille ging over tot controle van de 2 verdachten. Meteen bleek dat zij bezig waren met het stelen van de fiets aan de verlichtingspaal. Er werd een kniptang aangetroffen. Even later bleek bovendien dat beide fietsen die zij gebruikten ook gestolen waren.

Beiden konden geen geldige identiteitskaart voorleggen en verblijven illegaal in het land. Bij 1 van de verdachten werd ook een gebruiksklaar zakmes aangetroffen. Het parket laat weten dat de verdachten via het snelrecht worden gedagvaard.

Op dinsdagvoormiddag 7 juli, omstreeks 11.20 uur, merkte een politieteam tijdens hun patrouille twee verdachte mannen op ter hoogte van de Pottelberg in Marke. Beiden mannen waren met een fiets op pad en op het moment dat de politie hen zag, waren zij bezig met prutsen aan nog een andere fiets die vastgemaakt was aan een verlichtingspaal.Toen het tweetal de politie zag, fietsten ze weg. De politiepatrouille ging over tot controle van de 2 verdachten. Meteen bleek dat zij bezig waren met het stelen van de fiets aan de verlichtingspaal. Er werd een kniptang aangetroffen. Even later bleek bovendien dat beide fietsen die zij gebruikten ook gestolen waren.Beiden konden geen geldige identiteitskaart voorleggen en verblijven illegaal in het land. Bij 1 van de verdachten werd ook een gebruiksklaar zakmes aangetroffen. Het parket laat weten dat de verdachten via het snelrecht worden gedagvaard.