Nadat bekend was geraakt dat inspecteur M. zou verhuizen naar een andere politiezone schreef hij: "Buren, hou jullie vast, want de epidemie van de pest en cholera komt eraan!" Bij inspecteur F. ging hij nog veel verder.

Bij de inspecteur werd teelbalkanker vastgesteld. Toen Eddy P. dat nieuws te weten kwam, plaatste hij op zijn webpagina een foto van een blauwe doodskist met politiehelm en schreef daarbij: "Hopend op een langzame, pijnlijke dood voor teelbalkankertje."

In eerste aanleg werd hij veroordeeld tot drie maand cel en een boete van 1.200 euro. De man ging in beroep om een milde straf te vragen, maar omwille van zijn recidive handelingen, verhoogde het hof de straf naar een jaar effectief en een boete van 1.600 euro. (OSM)

Nadat bekend was geraakt dat inspecteur M. zou verhuizen naar een andere politiezone schreef hij: "Buren, hou jullie vast, want de epidemie van de pest en cholera komt eraan!" Bij inspecteur F. ging hij nog veel verder. Bij de inspecteur werd teelbalkanker vastgesteld. Toen Eddy P. dat nieuws te weten kwam, plaatste hij op zijn webpagina een foto van een blauwe doodskist met politiehelm en schreef daarbij: "Hopend op een langzame, pijnlijke dood voor teelbalkankertje."In eerste aanleg werd hij veroordeeld tot drie maand cel en een boete van 1.200 euro. De man ging in beroep om een milde straf te vragen, maar omwille van zijn recidive handelingen, verhoogde het hof de straf naar een jaar effectief en een boete van 1.600 euro. (OSM)