Op 25 april gingen Narcis-George C. en Ciprian O. bij Esprit aan de haal met een enkele jassen. Bij Ici Paris XL en Planet Parfum stalen ze diezelfde dag veertien flesjes parfum. Narcis-George C. bekende de feiten en vroeg bij monde van zijn advocate Mieke Byttebier een straf met uitstel.

Maar zijn kompaan hield halsstarrig zijn onschuld vol. Nochtans werd hij betrapt met een dieventas in zijn handen. "Ik had absoluut niet de bedoeling om zaken te stelen", beweerde hij. "Waarom liep je dan in godsnaam met een dieventas rond", reageerde de rechter geërgerd. De uitspraak volgt op 23 juli.

(AFr)

Op 25 april gingen Narcis-George C. en Ciprian O. bij Esprit aan de haal met een enkele jassen. Bij Ici Paris XL en Planet Parfum stalen ze diezelfde dag veertien flesjes parfum. Narcis-George C. bekende de feiten en vroeg bij monde van zijn advocate Mieke Byttebier een straf met uitstel. Maar zijn kompaan hield halsstarrig zijn onschuld vol. Nochtans werd hij betrapt met een dieventas in zijn handen. "Ik had absoluut niet de bedoeling om zaken te stelen", beweerde hij. "Waarom liep je dan in godsnaam met een dieventas rond", reageerde de rechter geërgerd. De uitspraak volgt op 23 juli. (AFr)