Zaterdag merkte een ploeg van de politie van Menen een geseinde Seat op. Wanneer ze het voertuig willen doen stoppen slaat de bestuurder op de vlucht. De politie zet onmiddellijk de achtervolging in, maar dat blijkt onnodig.

De man probeerde namelijk te vluchten via een rondpunt om daarna razendsnel de Kortrijkstraat in te slaan. Iets te snel blijkbaar want hij verloor de controle over het stuur en ramde een geparkeerde wagen. Het kindje dat hij vervoerde raakt daarbij gewond aan het hoofd.

De politie kon de man vatten en mee nemen voor verhoor. Er bleken drugs in de wagen te liggen en ook de man zelf reed onder invloed. Hij staat geseind voor verschillende zaken. Het parket werd verwittigd en zijn rijbewijs werd voorlopig ingetrokken.

(AN)

Zaterdag merkte een ploeg van de politie van Menen een geseinde Seat op. Wanneer ze het voertuig willen doen stoppen slaat de bestuurder op de vlucht. De politie zet onmiddellijk de achtervolging in, maar dat blijkt onnodig. De man probeerde namelijk te vluchten via een rondpunt om daarna razendsnel de Kortrijkstraat in te slaan. Iets te snel blijkbaar want hij verloor de controle over het stuur en ramde een geparkeerde wagen. Het kindje dat hij vervoerde raakt daarbij gewond aan het hoofd. De politie kon de man vatten en mee nemen voor verhoor. Er bleken drugs in de wagen te liggen en ook de man zelf reed onder invloed. Hij staat geseind voor verschillende zaken. Het parket werd verwittigd en zijn rijbewijs werd voorlopig ingetrokken. (AN)