Op 2 augustus vorig jaar ging Racine K. tijdens een discussie een man te lijf met een schroevendraaier. "Het slachtoffer liep verwondingen op boven zijn linker wenkbrauw en aan de linkerzijde van z'n borst", verduidelijkte de procureur, die een jaar cel vroeg voor K. De man zit momenteel in de cel voor andere feiten.

Volgens zijn advocate kampt hij met een drankprobleem. "Mijn cliënt weigert elke behandeling. Een gedwongen opname is niet gelukt", stelde ze. Toch vroeg ze de rechter om voorwaarden op te leggen, waaronder een opname. De rechter doet uitspraak op 19 november.

(AFr)

Op 2 augustus vorig jaar ging Racine K. tijdens een discussie een man te lijf met een schroevendraaier. "Het slachtoffer liep verwondingen op boven zijn linker wenkbrauw en aan de linkerzijde van z'n borst", verduidelijkte de procureur, die een jaar cel vroeg voor K. De man zit momenteel in de cel voor andere feiten. Volgens zijn advocate kampt hij met een drankprobleem. "Mijn cliënt weigert elke behandeling. Een gedwongen opname is niet gelukt", stelde ze. Toch vroeg ze de rechter om voorwaarden op te leggen, waaronder een opname. De rechter doet uitspraak op 19 november. (AFr)