De toegesnelde politiepatrouille kan echter geen aanrijding aantreffen. De man zou volgens getuigen weggewandeld zijn richting Marie-Joséplein. In de buurt treft de patrouille de man uiteindelijk aan. "Onze patrouille kan de man uiteindelijk identificeren als een 33-jarige man uit Elsene", legt commissaris Kris Allary, perswoordvoerder van de Oostendse politie, uit.

"Als onze agenten de betrokkene aanspreken merken ze een ontegensprekelijke alcoholgeur op. Daarbij heeft de man steun nodig om zich recht te houden. Hij wil de trein naar Brussel nemen, maar onze diensten beletten de man dat te doen. Gezien de melding en de staat van dronkenschap dringt een bestuurlijke maatregel zich op. De betrokkene werd enkele uren van zijn vrijheid beroofd ter ontnuchtering."

(JR)

De toegesnelde politiepatrouille kan echter geen aanrijding aantreffen. De man zou volgens getuigen weggewandeld zijn richting Marie-Joséplein. In de buurt treft de patrouille de man uiteindelijk aan. "Onze patrouille kan de man uiteindelijk identificeren als een 33-jarige man uit Elsene", legt commissaris Kris Allary, perswoordvoerder van de Oostendse politie, uit. "Als onze agenten de betrokkene aanspreken merken ze een ontegensprekelijke alcoholgeur op. Daarbij heeft de man steun nodig om zich recht te houden. Hij wil de trein naar Brussel nemen, maar onze diensten beletten de man dat te doen. Gezien de melding en de staat van dronkenschap dringt een bestuurlijke maatregel zich op. De betrokkene werd enkele uren van zijn vrijheid beroofd ter ontnuchtering."(JR)