Dronken man slaapt roes uit op achterbank van andermans auto en schrikt pas op bij vertrek

Een jonge Kuurnenaar die dinsdagochtend naar zijn werk wilde vertrekken, werd opgeschrikt door een opvallende passagier. Een onbekende en zichtbaar dronken man lag op de achterbank zijn roes uit slapen. De man vluchtte weg, de politie is een onderzoek gestart.

De man, niet hier afgebeeld op de foto, lag te slapen in de auto van het Kuurnse koppel. Toen de chauffeur wilde vertrekken, schrok hij wakker en liep hij weg. © Getty Images/iStockphoto

Het ietwat vreemde incident deed zich dinsdagochtend vroeg voor in de Brugsesteenweg in Kuurne. Toen de jonge bewoner naar het werk wilde vertrekken met zijn wagen, merkte hij plots dat er op de achterbank iemand lag. “Blijkbaar was die man gisterenavond of vannacht in onze auto geraakt. Nochtans staat die helemaal achteraan onze oprit geparkeerd”, legt zijn vriendin uit. “Toen mijn vriend de wagen startte, schrok de man wakker. Hij riep iets – wat weten we niet – en liep meteen weg. Uit de geur die in de auto bleef hangen en de manier waarop hij zich gedroeg, kon je duidelijk merken dat hij te veel had gedronken.”

Schade aan de wagen of de woning is er niet. “Gelukkig maar. Hij heeft enkel een fluojasje en wat kleingeld die nog in de auto lag, meegenomen. Daarna is hij te voet gevlucht.” De politie van de zone Vlas kwam ter plaatse en startte nog een korte zoektocht, voorlopig zonder resultaat. (OV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.