Dronken man probeert op terras te klimmen via dak bestelwagen

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Een 44-jarige man uit Ukkel haalde dinsdagavond enige baldadigheden uit in de Kursaallaan in Koksijde. De man was buiten zinnen en kroop op het dak van zijn bestelwagen om op het terras van familie te klimmen.

Er moet hoe dan ook een ernstig dispuut aan de basis hebben gelegen en de man was ook onder invloed van alcohol. Hij reed tijdens het parkeren met zijn Mercedes Sprinter eerst een geparkeerde Audi A5 aan, met krassen en een deuk in de carrosserie tot gevolg. Het was rond 22.10 uur.

Weerspannig

Daarna kroop hij dus op het dak van zijn bestelwagen om op het terras van familie te raken, dat op de eerste verdieping van een appartementsgebouw ligt. Tijdens die poging werd ook schade aan het terras aangebracht.

De politie kwam ter plaatse om de situatie te ontzenuwen, maar de man wilde niet meewerken en stelde zich weerspannig op. Hij werd overgebracht naar het commissariaat. Gezien hij gedronken had, werd zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken. Hij zal allicht nog bij de politierechter moeten verschijnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier