Op zondagmorgen 13 mei 2018, omstreeks 01.35 uur, probeerden drie mannen in te breken in een bakkerij/patisserie in de Doorniksewijk in Kortrijk. Een alerte getuige zag de inbraakpoging gebeuren en verwittigde meteen de politie via het noodnummer 101.

Toen de politieteams toekwamen, vluchtten de verdachten weg. Het drietal kon door de politie opgepakt worden ter hoogte van een parking die gelegen aan de achterkant van het voormalige ziekenhuis in de Loofstraat. De drie mannen, allen minderjarig en illegaal in het land, werden gearresteerd en daarna opgehaald door de dienst Voogdij uit Brussel.

Op zondagmorgen 13 mei 2018, omstreeks 01.35 uur, probeerden drie mannen in te breken in een bakkerij/patisserie in de Doorniksewijk in Kortrijk. Een alerte getuige zag de inbraakpoging gebeuren en verwittigde meteen de politie via het noodnummer 101. Toen de politieteams toekwamen, vluchtten de verdachten weg. Het drietal kon door de politie opgepakt worden ter hoogte van een parking die gelegen aan de achterkant van het voormalige ziekenhuis in de Loofstraat. De drie mannen, allen minderjarig en illegaal in het land, werden gearresteerd en daarna opgehaald door de dienst Voogdij uit Brussel.