Doodsoorzaak van gevonden lichaam in Adinkerke nog niet bekend na autopsie

De wetsdokter kon wel vaststellen dat het zo goed als zeker gaat om een man van middelbare leeftijd.

Een vrachtwagen van de cel vermiste personen en mannen van de dienst sporenonderzoek doorzochten een terrein naast de spoorweg en achter een woning voor het station. (Foto JTV)

De autopsie op de stoffelijke resten die dinsdag gevonden werden in Adinkerke, heeft niet aan het licht gebracht hoe het slachtoffer om het leven kwam. De doodsoorzaak blijft dus met andere woorden ongekend. De wetsdokter kon wel vaststellen dat het zo goed als zeker gaat om een man van middelbare leeftijd. Volgens de wetsdokter kwam de man meer dan een jaar geleden om het leven. Er zal verder onderzoek gebeuren aan de hand van het dna om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen

De menselijke resten werden dinsdag in de late namiddag ontdekt in een beek in de buurt van het station van Adinkerke. Een vrachtwagen van de Cel Vermiste Personen kwam ter plaatse. De dienst sporenonderzoek doorzocht een terrein naast de spoorweg en achter een woning voor het station.

Door de graafwerken lagen de lichaamsdelen enigszins verspreid. Het lichaam verkeerde in een verre staat van ontbinding en kon nog niet geïdentificeerd worden. In de regio zijn er geen onopgeloste verdwijningsdossiers.

Het slachtoffer kwam wellicht minder dan een jaar geleden om het leven. Op die plaats werden een jaar geleden al graafwerken uitgevoerd en toen werd geen lichaam gevonden.

(BELGA/FV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.