Eigenlijk lag een diefstal aan de basis van het incident dat zich maandagmiddag afspeelde. Zondag had dezelfde man immers te weinig geld bij om zijn blikje bier te betalen. De verdachte deelde tijdens die discussie een schop uit aan een personeelslid en nam de benen.

De dief werd herkend toen hij maandag terugkeerde naar dezelfde winkel. De verdachte deelde klappen uit aan dezelfde medewerker en trok zelfs een pistool. Opnieuw probeerde hij weg te vluchten, maar de politie kon hem snel inrekenen. De man werd gearresteerd op verdenking van diefstal met geweld en met wapenvertoon.

Eigenlijk lag een diefstal aan de basis van het incident dat zich maandagmiddag afspeelde. Zondag had dezelfde man immers te weinig geld bij om zijn blikje bier te betalen. De verdachte deelde tijdens die discussie een schop uit aan een personeelslid en nam de benen.De dief werd herkend toen hij maandag terugkeerde naar dezelfde winkel. De verdachte deelde klappen uit aan dezelfde medewerker en trok zelfs een pistool. Opnieuw probeerde hij weg te vluchten, maar de politie kon hem snel inrekenen. De man werd gearresteerd op verdenking van diefstal met geweld en met wapenvertoon.