Met de beschrijving van de verdachten bij de hand, deed de Politie van Oostende nazicht in de buurt. "Omstreeks middernacht werden in de Wittenonnenstraat drie verdachte personen opgemerkt. Eén van hen had een plastieken zak bij zich, en wanneer zij de politie opmerken, sloegen zij op de vlucht. Twee van hen verstopten zich onder voertuigen. Zij konden echter allemaal worden gevat. In de zak, die wat verderop kon worden aangetroffen, staken juwelen die ook van diefstal bleken afkomstig te zijn", klinkt het bij de politie.

Alle verdachten, afkomstig uit Marokko en Algerije, verklaarden minderjarig te zijn, maar op basis van de botscan kon worden achterhaald dat twee van hen meerderjarig zijn. Zij werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter, en werden aangehouden. Er zal worden nagegaan of zij nog voor andere feiten in aanmerking komen.

Met de beschrijving van de verdachten bij de hand, deed de Politie van Oostende nazicht in de buurt. "Omstreeks middernacht werden in de Wittenonnenstraat drie verdachte personen opgemerkt. Eén van hen had een plastieken zak bij zich, en wanneer zij de politie opmerken, sloegen zij op de vlucht. Twee van hen verstopten zich onder voertuigen. Zij konden echter allemaal worden gevat. In de zak, die wat verderop kon worden aangetroffen, staken juwelen die ook van diefstal bleken afkomstig te zijn", klinkt het bij de politie. Alle verdachten, afkomstig uit Marokko en Algerije, verklaarden minderjarig te zijn, maar op basis van de botscan kon worden achterhaald dat twee van hen meerderjarig zijn. Zij werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter, en werden aangehouden. Er zal worden nagegaan of zij nog voor andere feiten in aanmerking komen.