In de Rembertstraat forceerden onbekenden zondagnacht het slot van een geparkeerde bestelwagen. Omdat er weinig werkmateriaal aanwezig was, werd er niets gestolen. In de Kloosterstraat konden dieven zich via de achterkant van een bestelwagen toegang verschaffen tot de laadruimte, waaruit werkmateriaal werd gestolen.

Op de Brugse Heirweg werd maandag werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen die geparkeerd stond voor de oprit van een woning. Tot slot werd ook in de Eernegemsestraat werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen.

In de Rembertstraat forceerden onbekenden zondagnacht het slot van een geparkeerde bestelwagen. Omdat er weinig werkmateriaal aanwezig was, werd er niets gestolen. In de Kloosterstraat konden dieven zich via de achterkant van een bestelwagen toegang verschaffen tot de laadruimte, waaruit werkmateriaal werd gestolen. Op de Brugse Heirweg werd maandag werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen die geparkeerd stond voor de oprit van een woning. Tot slot werd ook in de Eernegemsestraat werkmateriaal gestolen uit een bestelwagen.