De inbraak gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. Tussen 19.30 en 4 uur 's nachts drongen onbekenden Kasteel De Herten binnen. Op het terras aan de zijkant sloegen ze een deurraam in en enkele slotvaste deuren op het gelijkvloers en de eerste verdieping braken ze open.

De dieven doorzochten verschillende ruimtes en stolen allerhande voorwerpen. Bij het verlaten van het domein gingen ze ook aan de haal met Volkswagen Transporter, waarin werkmateriaal zat.

Het laboratorium van de federale politie kwam ter plaatse voor sporenopname. Het gebroken glas werd ondertussen vervangen door een houten plaat om het gebouw terug te kunnen afsluiten. Het bedrijvencentrum biedt huisvesting aan 11 bedrijven. Welke juist ongewenst bezoek hebben gehad, is niet gekend.

De inbraak gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. Tussen 19.30 en 4 uur 's nachts drongen onbekenden Kasteel De Herten binnen. Op het terras aan de zijkant sloegen ze een deurraam in en enkele slotvaste deuren op het gelijkvloers en de eerste verdieping braken ze open.De dieven doorzochten verschillende ruimtes en stolen allerhande voorwerpen. Bij het verlaten van het domein gingen ze ook aan de haal met Volkswagen Transporter, waarin werkmateriaal zat. Het laboratorium van de federale politie kwam ter plaatse voor sporenopname. Het gebroken glas werd ondertussen vervangen door een houten plaat om het gebouw terug te kunnen afsluiten. Het bedrijvencentrum biedt huisvesting aan 11 bedrijven. Welke juist ongewenst bezoek hebben gehad, is niet gekend.