De dieven sloegen toe bij JK-Beautyexpert in de Dikkebusstraat in Loker, de zaak van Kim Jacob. Op beelden is te zien hoe een vrouw uit een wagen (buiten beeld) stapt en een na een de decoratie van aan de gevel komt weghalen. Eens alles ingeladen, stapt ze in en rijdt het voertuig weg.

De eigenaar van de zaak zette de beelden intussen op YouTube en doet een oproep naar getuigen en kennissen, gezien de vrouw vrij herkenbaar in beeld komt. Uit reacties blijkt ook al dat diezelfde vrouw vermoedelijk eerder ook al elders toesloeg.

Wie tips heeft of de vrouw herkent, kan best contact opnemen met de politie.

(FV)

De dieven sloegen toe bij JK-Beautyexpert in de Dikkebusstraat in Loker, de zaak van Kim Jacob. Op beelden is te zien hoe een vrouw uit een wagen (buiten beeld) stapt en een na een de decoratie van aan de gevel komt weghalen. Eens alles ingeladen, stapt ze in en rijdt het voertuig weg. De eigenaar van de zaak zette de beelden intussen op YouTube en doet een oproep naar getuigen en kennissen, gezien de vrouw vrij herkenbaar in beeld komt. Uit reacties blijkt ook al dat diezelfde vrouw vermoedelijk eerder ook al elders toesloeg.Wie tips heeft of de vrouw herkent, kan best contact opnemen met de politie. (FV)