Op 26 augustus maakte de jonge vrouw in de Fnac een DVD van de Amerikaanse horrorfilm Annabelle buit. Daarnaast ging ze in het Kruidvat aan de haal met een mondmasker en cosmeticaproducten. In de H&M had ze het dan weer op kledij gemunt. Bij de feiten was volgens het parket ook een minderjarige kompaan betrokken.

Opvallend genoeg sloeg T.A. op 31 augustus al opnieuw toe in de Fnac. "Het moet blijkbaar een goede film zijn, want ze zijn speciaal teruggeweest om het vervolg te kennen", aldus procureur Frank Demeester. Naast Annabelle: Creation, qua verhaallijn eigenlijk een prequel, maakte ze ook de film Creed II buit.

De rechter doet uitspraak op 20 november.

(Belga)

Op 26 augustus maakte de jonge vrouw in de Fnac een DVD van de Amerikaanse horrorfilm Annabelle buit. Daarnaast ging ze in het Kruidvat aan de haal met een mondmasker en cosmeticaproducten. In de H&M had ze het dan weer op kledij gemunt. Bij de feiten was volgens het parket ook een minderjarige kompaan betrokken.Opvallend genoeg sloeg T.A. op 31 augustus al opnieuw toe in de Fnac. "Het moet blijkbaar een goede film zijn, want ze zijn speciaal teruggeweest om het vervolg te kennen", aldus procureur Frank Demeester. Naast Annabelle: Creation, qua verhaallijn eigenlijk een prequel, maakte ze ook de film Creed II buit. De rechter doet uitspraak op 20 november.(Belga)